Γιαννακόπουλος για Άντριους: «Μας εκβιάζει, του είπα πάρε όλα τα λεφτά και φύγε»

Για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός με την περίπτωση του Άντριου Άντριους μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας πως ο παίκτης εκβιάζει τον σύλλογο με την στάση του.
Γιαννακόπουλος αποκάλυψη ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της ιστορίας με τον Άντριους, θέλοντας να ρίξει φως στο συγκεκριμένο ζήτημα και για ποιον λόγο δεν αποδεσμεύεται ο παίκτης, συνεχίζοντας να καταλαμβάνει θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο.


Αναλυτικά όσα είπε στο λογαριασμό του στο Instagram:

«Είδαμε στην αρχή ότι δεν κάνει ο Άντριους, του είπαμε ψάξε βρες ομάδα, αν θέλεις να σου βρούμε. Πληρώνεται στο ακέραιο όπως όλοι. Έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις, τη Βενέτσια και άλλες 4-5 προτάσεις.

Eπιμένει και λέει πως αν δε με βάλετε να δοκιμαστώ στην Ευρωλίγκα, δεν βγαίνω από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις μόνος σου, πρέπει να δεχθεί και ο παίκτης. Άρα δηλαδή εκβιάζει. Μια ομάδα μπορεί να έχει όσους παίκτες θέλει και όσα δελτία επιτρέπεται να έχει.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του προπονητή να κρίνει ποιον αθλητή θα χρησιμοποιήσει. Του κάναμε πρόταση να πάρει όλα του τα λεφτά προκαταβολικά και να φύγει, αλλά τίποτα. “Θα κάτσω εδώ να εκδικηθώ αυτούς που με έφεραν εδώ και δε με χρησιμοποιούν”, μας είπε.

Τον φώναξα στο γραφείο μου, του είπα πως έχει δίκιο σε όλα, κακώς σε φέραμε. Σε στεναχωρήσαμε και σου ζητάω συγνώμη εκ μέρους όλων στον σύλλογο. Πάρε όλα τα λεφτά σου και φύγε. Και απάντησε: “Ευχαριστώ το σέβομαι αλλά δε φεύγω”. Τι κάνεις μετά;»

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση