Γιαννακόπουλος: «Θα χαίρεται με αυτό που γίνεται ο Παύλος!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον πατέρα του, Παύλο Γιαννακόπουλο και τις ομάδες του τουρνουά.
Γιαννακόπουλος τοποθέτηση για οπαδό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

Η δήλωση του Κώστα Σλούκα που σίγουρα θα συζητηθεί!

«Ευχαριστώ τις τρεις ομάδες και τις διοικήσεις τους και τους προπονητές τους, απάντησαν άμεσα θετικά στην πρόσκλησή μας. Προσπαθούμε κάθε χρόνο το επίπεδο του τουρνουά να είναι υψηλό. Θα χαίρεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος με αυτό που γίνεται. Είναι σοκ και δέος να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Η Εφές με τις Ευρωλίγκες και τους τίτλους που πήρε, ο Λάσο και η Μπάγερν για το ανώτατο επίπεδο.

Για τον Εργκιν τι να πω. Ερχόταν κάθε φορά εδώ με την μπλε φανέλα και έλεγα «Θα τον κάνω μια μέρα να βάλει την πράσινη και το κατάφερα». Και τον ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον Ζέλικο και να έχει η εγγονή του μια ζωή γεμάτη υγεία. και ευτυχία. Πάνω από όλα η οικογένεια, αυτό με έχει μάθει η ζωή. Και μετά το μπάσκετ. Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ ωραίο τουρνουά, μακριά από τραυματισμούς μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για την περσινή πορεία και τι μπορεί να κάνει φέτος η ομάδα απάντησε: «Και πέρσι πιστεύαμε ότι ήταν καλά τα υλικά, το ίδιο μπορούμε να πούμε και σήμερα, το ίδιο θα μπορούσα να πω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω ότι θα πάμε καλά».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης