Γιαννακόπουλος: Σκληρή απάντηση σε Αυγενάκη!

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Λευτέρη Αυγενάκη μετά τις δηλώσεις του πρώτου με αφορμή την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΑΚΑ, αλλά και την κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο τελευταίος χειρίζεται την περιουσία του πατέρα του και ότι «σήμερα είναι και αύριο δεν είναι».

Οι τοποθετήσεις όμως του Λευτέρη Αυγενάκη και η αναφορά του στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οδήγησαν στην οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τον ξαναπιάσεις. Τα λέμε μετά το Πάσχα που θα έρθω να μου υπογράψεις τη σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες γιουσουφάκι του γαύρου».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές, εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου; Γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα, γελοίο υποκείμενο. Εγώ δουλεύω 12-14-16 ώρες την ημέρα, γελοίο υποκείμενο. Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψέ με. Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά. Κούνια που σε κούναγε. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου.

Τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω για το καλό του Παναθηναϊκού και το γενικότερο καλό για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Τώρα όμως δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Κάτσε και θα δεις

Εγώ δεν ζω με χρήματα του ελληνικού λαού. Εγώ στηρίζω τον ελληνικό λαό με χορηγίες και δωρεές παντού. Με φόρους, με, με… Με θέσεις εργασίας. Άεργε τύπε που θα έπρεπε να ήσουν τσοπάνης στα βουνά και ο μόνος λόγος που υπάρχεις είναι από την νοθεία που έκανες στις εκλογές σας. Κάτσε και θα δεις λοιπόν».

Διαβάστε επίσης:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση