Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Το πρώτο πράμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram story απάντησε στις απρόκλητες αιχμές του Θόδωρου Καρυπίδη από την συνέντευξη του στην «Political».
Ολυμπιακός θέλει τιμωρία για Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram story απάντησε με αιχμηρό τρόπο σε αυτά που ανέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην συνέντευξη του στην «Political».

Τα τελευταία νέα για Λορέντζο Μπράουν – Τι ισχύει και που βρίσκεται η περίπτωση περίπου

Ο πρόεδρος του Άρη το πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως η κυβέρνηση παραχώρησε το ΟΑΚΑ στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ενώ συνέκρινε το ντου και την επίθεση στην Φράπαρ με την φραστική επίθεση στην Τσαρούχα. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Θόδωρου Καρυπίδη και όπως φαίνεται η γνωριμία τους τα προηγούμενα χρόνια δεν… πήγε και πολύ καλά. 

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ