Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα θα ενισχυθεί ώστε να πανηγυρίζουμε και τρεμπλ όπως κάποτε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μέσω του Instagram μήνυμα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ έστειλε ηχηρό μήνυμα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, έτσι ώστε να διεκδικεί νταμπλ αλλά και ευρωπαϊκούς τίτλους. Χαρακτηριστική η φράση του: «με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν και τρεμπλ όπως στο λίγο πιο μακρινό παρελθόν»! 

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα. 
Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για την αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίας στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας. 
Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς την σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησής της και την έλευση μίας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.
Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το πρoϊόν, μπορεί να βρεθούν επενδυτές, συνεπενδυτές για την ομάδα. 
Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια…
Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται…

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν και τρεμπλ όπως στο λίγο πιο μακρινό παρελθόν. 

ΥΓ. Όποιος θέλει είναι μαζί μας και όποιος μπορεί απέναντι…
DPG 7000»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σχετική ανάρτηση:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση