Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε δεχθεί καμία μήνυση ή νομική ενέργεια τη στιγμή που επέλεξε να αποχωρήσει από το γήπεδο, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου στον ΣΚΑΪ. Η αποχώρησή του δεν σχετίστηκε με αποβολή ή παρέμβαση των αρχών, κάτι που έκανε γνωστό και επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, εξήγησε πως «μια σύλληψη μπορεί να ματαιωθεί για λόγους δημοσίου συμφέροντος», ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω ένταση και επεισόδια. Τόνισε πως η παρουσία εισαγγελέα εγγυήθηκε τη σωστή διαχείριση της κατάστασης και πως η αστυνομία «έκανε τη δουλειά της».
Σύμφωνα με τον ίδιο, αν προκύψουν αξιόποινες πράξεις, η σύλληψη μπορεί να πραγματοποιηθεί και μεταγενέστερα. Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη γενικότερη ανοχή που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα απέναντι στα υβριστικά συνθήματα, κάνοντας λόγο για ανάγκη άμεσης διακοπής αγώνων σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Σε έξαλλη κατάσταση στα αποδυτήρια ο Τάιλερ Ντόρσεϊ – Τι συνέβη!
- «Βόμβες» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα όσα συμβαίνουν εσωτερικά στον Ολυμπιακό!
- Τα δεδομένα για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο: Το συμβόλαιο του, η διάρκεια, το buy-out και πως θα μειωθεί και πόσα θα ζητήσει!
- Τρομερό ξέσπασμα του Γιώργου Μπόγρη για τις επιλογές στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού… και τις συγγενικές σχέσεις!
- Αδιανόητο ξέσπασμα γνωστού δημοσιογράφου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα!









