Γαλατσόπουλος: «Βάζουμε στόχους για το καλό του ελληνικού μπάσκετ»

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκλέχτηκε ξανά πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και παραχώρησε συνέντευξη στο Sdna.gr για την επανεκλογή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:

«Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Είναι μεγάλη τιμή που οι ομάδες με εμπιστεύτηκαν για τέταρτη διετία που αυτό είναι μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου αλλά και μεγάλη δικαίωση για όλες τις κινήσεις που έγιναν αυτά τα χρόνια για το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Είναι μια μεγάλη ευθύνη η εμπιστοσύνη των ομάδων για τα επόμενα δύο χρόνια, τα οποία θα είναι δυσκολα και θα βάλουμε στόχους σαν διοικητικό συμβούλιο το καλό του ελληνικού μπάσκετ”.

Ο ΕΣΑΚΕ θέλει να κάνει βήματα προς τα εμπρός τα επόμενα δύο χρόνια. Εξηγώντας το πως θα μπορέσει ο σύνδεσμος να προοδεύσει ο Γαλατσόπουλος ήταν ξεκάθαρος.

«Το επόμενο επίπεδο είναι ότι πλέον έχουμε δύο σοβαρά θέματα. Το πρώτο είναι η κεντρική διαχείριση που πρέπει να την διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού και το καταφέραμε μετά από 30 χρόνια. Αυτός ήταν βασικός στόχος και κυρίαρχος μαζί με τον κεντρικό χορηγό. αλλά υπάρχουν και άλλοι στόχοι σε οργανωτικό επίπεδο, ώστε η λίγκα να οργανωθεί ευρωπαϊκό επίπεδο και να καταφέρουμε με διάφορες ενέργειες να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα και να προβάλλουμε καλύτερα το επαγγελματικό μπάσκετ. Τώρα τελείωσαν οι εκλογές και ξεκινάει η δουλειά. Αυτό που χρειάζεται είναι συνεργασία, συναντίληψη γιατί οι στόχοι είναι κοινοί και αφορούν και τις ομάδες αλλά και τη λίγκα».

Αφήστε μια απάντηση