Η Αθήνα σύμφωνα με την «Magic Euroleague» έμεινε εκτός μάχης για την διοργάνωση του Final-4 του 2025.
Ο Ματίας Λεσόρ την είπε στο λιθουανικό Basketnews.com – Ποιος ο λόγος!
Ο λόγος αφορά γραφειοκρατικά θέματα που είχαν να κάνουν και με την κυβέρνηση και με την Πολιτεία, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να δηλώσει εμπρόθεσμα το αίτημα για το Final Four της επόμενης σεζόν και ως εκ τούτου το μεγάλο ραντεβού της Ευρωλίγκας δεν θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά στην ελληνική πρωτεύουσα.
Μέχρι στιγμής το φαβορί για την διεξαγωγή του Final-4 παραμένει το Βελιγράδι το οποίο έχει καταθέσει την μεγαλύτερη προσφορά, το Άμπου Ντάμπι βρίσκεται στην 2η θέση, ενώ η Βαρκελώνη έρχεται ως τρίτη επιλογή.
Ωστόσο η Αθήνα θα κάνει την προσπάθεια της να αναλάβει το Final-4 του 2026 καθώς μέχρι τότε το ΟΑΚΑ θα έχει αναβαθμιστεί πλήρως.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- ΜΥΘΙΚΟ πριμ στην ομάδα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!
- Κοντά σε συμφωνία για αλλαγή ονόματος στο ΟΑΚΑ – Απογειώνεται ο Παναθηναϊκός με την συμφωνία-ΜΑΜΟΥΘ!
- Παράπονα από τον Ολυμπιακό για την διαιτησία στο Game 5 – Ποιον διαιτητή κατηγορούν και για ποιες φάσεις!
- Εμετική και αηδιαστική ανάρτηση γνωστής σελίδας κατά του Παναθηναϊκού και του κόσμου του!
- ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ η διαφορά στις βολές των δύο ομάδων στους τελικούς της Basket League μέχρι στιγμής!








