Γνωστή έγινε η τριάδα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ, στον μεγάλο πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ειρωνικό σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά του Βασίλη Σπανούλη
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού στο Final Four συνεχίζεται, με τη Euroleague να κάνει γνωστό το διαιτητικό τρίο που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παρασκευής (23/5, 18:00) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν είναι οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), όλοι με μεγάλη εμπειρία σε κρίσιμους αγώνες της διοργάνωσης.
Οι διαιτητές καλούνται να διαχειριστούν μία από τις πιο φορτισμένες αναμετρήσεις του Final Four, σε ένα ματς που αναμένεται με τεράστια προσμονή από το φίλαθλο κοινό, καθώς ο Παναθηναϊκός διεκδικεί την επιστροφή του στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Σχετικά άρθρα:
- Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τηρεί και φέτος όλα τα γούρια – Τι έκανε ΚΑΙ φέτος!
- Η αλήθεια για το βίντεο που δείχνει τον Ματίας Λεσόρ να κουτσαίνει!
- Νέο ρεσιτάλ Λευτέρη Σούμποτιτς… κατά του Εργκίν Αταμάν και υπέρ του Γιώργου Μπαρτζώκα!
- Προκλητικό και ειρωνικό σχόλιο Λιθουανού δημοσιογράφου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
- Η τρομερή κίνηση και το meeting του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ανέτρεψε τα πάντα!