Τα περιορισμένα εισιτήρια Final Four έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των φιλάθλων, ειδικά για τους δύο ελληνικούς εκπροσώπους που θα ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι.
Η τρομερή κίνηση και το meeting του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ανέτρεψε τα πάντα!
Με την πρόκριση των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού στο Final Four της EuroLeague, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 25 Μαΐου, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στα εισιτήρια Final Four, τα οποία είναι εξαιρετικά περιορισμένα και δυσεύρετα.
Σύμφωνα με τον κανονισμό της διοργάνωσης, κάθε φιναλίστ δικαιούται μόλις 450 εισιτήρια για τους οπαδούς του, σε μια αρένα που έχει χωρητικότητα 9.000 θέσεων. Τα υπόλοιπα έχουν ήδη διατεθεί είτε μέσω γενικής πώλησης, είτε για λειτουργικές ανάγκες. Ο Ολυμπιακός έχει προαναγγείλει πως θα δώσει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί η στρατηγική της Μονακό.
Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη για τις δύο ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός με περίπου 10.000 διαρκείας και ο Ολυμπιακός με 7.500 βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδυναμία ικανοποίησης όλων των αιτήσεων. Η γενική διάθεση των εισιτηρίων εξαντλήθηκε σε λίγες ώρες πριν μήνες, ενώ 3.000 θέσεις κρατήθηκαν για τοπικές και οργανωτικές ανάγκες.
Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, σημαντικό ποσοστό των εισιτηρίων που διατέθηκαν στο κοινό φαίνεται να έχει καταλήξει σε ελληνικά χέρια. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός και οι φίλοι του αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία στο Άμπου Ντάμπι, παρά τον περιορισμό στους επίσημους διαθέσιμους αριθμούς.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Αινιγματική τοποθέτηση Μάριο Χεζόνια που τα έβαλε με τον Παναθηναϊκό άνευ λόγου!
- Προανήγγειλε είδηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… μέσω του Φρι!
- Το τρομερό μήνυμα του Εργκίν Αταμάν για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!
- Προκλητικό και ειρωνικό σχόλιο Λιθουανού δημοσιογράφου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
- Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τους Μπερτομέου και Μποντιρόγκα!