«Ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα: «Έχουμε μία χυδαία ιδιοποίηση του ΑΘΑΝΑΤΟΥ συμβόλου…»

Μια «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα ανέφερε με εμετικά λόγια για την αποτύπωση της Ακρόπολης στην φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η «Ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα δεν πήρε με καλό μάτι την αποτύπωση της Ακρόπολης στην φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μερικά από τα όσα αναφέρει το «gavros.gr»:

«Διόλου απίθανο σε λίγο καιρό να στήσουν στην υποδοχή του κλειστού στο ΟΑΚΑ και τις … Καρυάτιδες, για την υποδοχή ! Τι δύσκολο το ‘χετε ; Μη φόρα πού έχουν πάρει, τίποτα δεν αποκλείεται. Η μήπως ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ κανείς από την ψοφοδεή κυβέρνηση να ΤΟΝ εμποδίσει;

Τι έχουμε εδώ λοιπόν ; Εχουμε μία σκαστή περίπτωση ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ από τον Παναθηναϊκό του μπάσκετ, του σπουδαιότερου μνημείου της αρχαιότητας. Εχουμε μία χυδαία ιδιοποίηση του ΑΘΑΝΑΤΟΥ συμβόλου της ελληνικής φυλής. Με σαφέστατο κίνητρο την αποκόμιση οικονομικού οφέλους ανώνυμης αθλητικής εταιρείας. Κάτι πού ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ να πράξει, ούτε καν να σκεφτεί, το τόλμησε με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ η ομάδα του Παναθηναϊκού!

Δεν μπορώ να μπω στο πνεύμα και τον τρόπο σκέψης του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Δεν μπορώ ούτε να τον δικαιολογήσω για το προκείμενο, ούτε να του καταλογίσω ευθύνες για την δράση του, Θα πω ότι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ! Και εκείνο πού πραγματικά κάνει έξαλλο κάθε σκεπτόμενο και οπλισμένο με ελάχιστη ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Έλληνα πολίτη, είναι ότι το ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ του πανίσχυρου φαρμακοβιομηχάνου συντελέσθηκε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ και προφανώς με τις «ευλογίες» εκπροσώπου της ελληνικής κυβερνήσεως !

Διευκρινίζω. Οι εμφανίσεις με τη φωτογραφία του Παρθενώνα, παρουσιάστηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης με κάθε επισημότητα, παρουσία της ΑΡΜΟΔΙΑΣ Υπουργού Πολιτισμού κυρίας Μενδώνη ! Η οποία βεβαίως, πλέουσα σε πελάγη υπερηφάνειας, χειροκρότησε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ. Νομίζω πως, το λιγότερο, η κυρία Μενδώνη θα πρέπει να δώσει ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για το διεθνές ΡΕΖΙΛΙΚΙ, πού παρουσιάστηκε ως …

Αλήθεια, κυρία Μενδώνη, ΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ παρουσιάστηκε αυτή η ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ; Ως … επιτυχία του Παναθηναϊκού ; Ως … επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα; Ως «εξυπηρέτηση» ενός παντοδύναμου επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα;».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Με απουσία στο ΟΑΚΑ η Παρτίζαν!

Τρίτη εμφάνιση και… app έρχονται από τον «Εξάστερο»!

Αφήστε μια απάντηση