«Επιστρατεύεται» ο Μαντζούκας με Αρμάνι

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ανάγκασαν τους «πράσινους» να επιστρατεύσουν τον Λευτέρη Μαντζούκα από την Εθνική ομάδα για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο (23/2, 21:30).

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός., ανάγκασαν τους «πράσινους» να επιστρατεύσουν τον Λευτέρη Μαντζούκα από την Εθνική ομάδα για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο (23/2, 21:30).

Το «τριφύλλι» μετράει παίκτες εκτός, με το πρόβλημα να είναι ποσοτικό, αφού ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στη διάθεσή του μόλις παίκτες. Μαζί με τον Μαντζούκα, με τον Παναθηναϊκό να αναγκάζεται να επιστρατεύσει τον Έλληνα άσο, που ήταν με την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Οι «πράσινοι» αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα αναγκάστηκαν και κάλεσαν πίσω τον Μαντζούκα. Άφησαν ωστόσο κανονικά στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός για τον Παναθηναϊκό είναι και οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Καλαϊτζάκης, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Πηγή: prasinoforos.gr

Αφήστε μια απάντηση