Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το πιο ωραίο συναίσθημα…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρευρέθηκε στην Αστυπάλαια για τα εγκαίνια και τον αγιασμό του γηπέδου μπάσκετ του Γυμνασίου του νησιού.
Γιαννακόπουλος σχόλιο για Παπαγιάννη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» προχώρησαν σε μία πολύ όμορφη κίνηση.

Πολλά και ενδιαφέροντα για παίκτες και μεταγραφικούς στόχους είχε να πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Πιο συγκεκριμένα, το γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου – Λυκείο της Αστυπάλαιας ανακατασκευάστηκε πλήρως με ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος». Έτσι, οι νεαροί μαθητές και αθλητές θα μπορούν να έχουν μία ασφαλή αθλητική εμπειρία με το αγαπημένο τους άθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι να βλέπουμε ότι μία πράξη προσφοράς έχει πιάσει τόπο και έχει αγκαλιαστεί από τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται. Στην προκειμένη περίπτωση από τα παιδιά, τους μαθητές και μαθήτριες της Αστυπάλαιας, που ήδη παίζουν και αθλούνται στο ανακατασκευασμένο γήπεδο καλαθοσφαίρισης του νησιού. Είναι ένα έργο, που εκτός από τους μαθητές και τις μαθήτριες, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του νησιού που θέλουν να αθληθούν και εύχομαι πραγματικά να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στο νησί».

Ο κ. Νικόλαος Κομηνέας, Δήμαρχος Αστυπάλαιας, κατά την ομιλία του είπε:

«Στην προσπάθειά μας να μας βοηθήσει κάποιος να φτιάξουμε το γήπεδο του Γυμνασίου του νησιού μας, το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος ανταποκρίθηκε αμέσως και σε χρόνο-ρεκόρ διεκπεραίωσαν την ανακατασκευή του γηπέδου του σχολείου μας, έτσι ώστε με την έναρξη της φετινής χρονιάς ήταν έτοιμο και για αυτό είμαστε ευγνώμονες. Είμαι σίγουρος ότι τα μελλοντικά έργα του Ιδρύματος και του εξαιρετικού Προέδρου του, του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της δυνατής Ομάδας του, θα έχουν σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, όχι μόνο στο νησί μας, αλλά και οπουδήποτε επιλέξουν να βοηθήσουν».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Αφήστε μια απάντηση