Μπετσίροβιτς: Στο ΟΑΚΑ ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς, που θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής, επέστρεψε στην Ελλάδα και μάλιστα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ δίπλα από τον πάγκο.

Νέος τεχνικός διευθυντής όπως φαίνεται θα είναι ο Σάνι Μπετσίροβιτς.

Ο Σλοβένος είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με το τριφύλλι, με τον Μπετσίροβιτς να έχει ξανάρθει πριν λίγες εβδομάδες στην Αθήνα.

Ο Μπετσίροβιτς ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του νέου Τεχνικού Διευθυντή στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, δηλαδή του ανθρώπου που θα κληθεί να «τρέξει» το «χτίσιμο» της επόμενης μέρας και θα προχωρήσει τις επαφές με προπονητές και παίκτες. Όλα τα παραπάνω αποκτούν πιο… επίσημη διάσταση, με την παρουσία του δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Βλέπετε, ο άλλοτε παίκτης του «τριφυλλιού» (2006-2008) όχι μόνο ήρθε στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, αλλά θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι απέναντι στους Σέρβους δίπλα από τον πάγκο του Χρήστου Σερέλη. Επί της ουσίας, λοιπόν, ο Μπετσίροβιτς αναμένεται να καλύψει μια πολύ σημαντική διοικητική θέση που είχε μείνει χωρίς κάτοχο μετά την αλλαγή πόστου του Αργύρη Πεδουλάκη τον Ιανουάριο. Όπως είναι λογικό, με τη θέση αυτή θα αναλάβει ουκ ολίγα σημαντικά ζητήματα για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως αυτό θα είναι το τρίτο πέρασμα του «Σάνι Μπόι» από τον Παναθηναϊκό, σε τρίτο διαφορετικό πόστο. Το πρώτο ήταν το 2006-2008, που ο ίδιος φόρεσε τη φανέλα του «τριφυλλιού» ως παίκτης, το δεύτερο τη σεζόν 2015-2016, όταν εκτελούσε χρέη assistant coach του Σάσα Τζόρτζεβιτς και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του στους «πράσινους».

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση