Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ανέφερε στο Gazzetta:
«Θα ήθελα να δηλώσω πως δεν θα συμπεριφερόμουν ποτέ με τέτοιον τρόπο απέναντι στον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία και μια αποστολή πριν από δύο χρόνια. Η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη, καθώς κατακτήσαμε την Euroleague και το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Πάντα προσπαθώ να παραμένω αντικειμενικός και, με αυτή τη νοοτροπία, οφείλω να πω πως η φετινή σεζόν δεν ήταν επιτυχημένη, αφού δεν πετύχαμε έναν από τους βασικούς μας στόχους — την κατάκτηση της Euroleague ή του Πρωταθλήματος.
Επίσης, δεν θα πρόδιδα ποτέ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και ολόκληρη την οικογένεια του συλλόγου, εκτός αν δεν ήμουν πλέον ευπρόσδεκτος εδώ ή δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου. Μέχρι να συναντηθώ με τον πρόεδρο, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, δεν έχω καμία πρόθεση να αποχωρήσω. Θα ήθελα να συνεχίσω το έργο μου εδώ και, φυσικά, να ζήσουμε ακόμη καλύτερες ημέρες, κατακτώντας πολλούς τίτλους.
Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω και να ξεκαθαρίσω ότι οι προθέσεις μου δεν είναι αυτές, ενώ όσον αφορά την Ντουμπάι BC, δεν γνωρίζω τίποτα για οποιοδήποτε ενδιαφέρον ή σχέδιό τους»
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ο Στέφανος Μαγκλογιάννης με το διαρκείας στον Ολυμπιακό, πρωτεργάτης στο περσινό Game 4 δίνει σόου και φέτος στο Game 2!
- Η τρομερή και «πληρωμένη» απάντηση της Θύρας 13 προς τον Γιώργο Αγγελόπουλου περί φωτός και σκοταδιού!
- Τα δεδομένα για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο: Το συμβόλαιο του, η διάρκεια, το buy-out και πως θα μειωθεί και πόσα θα ζητήσει!
- Επικός Λεσόρ: Φώναζε προς τον Στέφανο Μαγκλογιάννη να φορέσει φανέλα του Ολυμπιακού!
- Αδιανόητο ξέσπασμα γνωστού δημοσιογράφου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κατά του









