Μπατίστ: «Ομπράντοβιτς και Ιτούδης με αγκάλιασαν στον Παναθηναϊκό»

Ο Μπατίστ σε συνέντευξή του στον Κάιλ Χάινς, έκανε αναφορά στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό και την αγάπη του για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Μπατίστ αναφέρθηκε στον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη, επισημαίνοτας, ότι τον αγκάλιασαν όταν ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη:

«Ακόμα και τα δύο πρώτα χρόνια μου στην Ευρωλίγκα δεν ήταν εύκολα για μένα. Ερχόμενος από το ΝΒΑ, με όλη την ελευθερία που είχαμε να κάνουμε πράγματα στο παρκέ και χωρίς απαγορεύσεις. Ήταν μεγάλη προσαρμογή για μένα δεν ήταν εύκολο στα 9-10 χρόνια μου στον Παναθηναϊκό είχα κάποιες δυσκολίες, αλλά ο Ομπράντοβιτς και ο Ιτούδης με αγκάλιασανΜε κράτησαν εκεί σε ένα σταθερό μονοπάτι που οδηγούσε στην επιτυχία και όλοι είδαμε τι έγινε. Κάποιοι τίτλοι και διακρίσεις ήρθαν μετά από αυτή τη διαδικασία, οπότε αξίζουν συγχαρητήρια στον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη, επειδή ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο, τους έφερα πολλούς πονοκεφάλους. Ως αντάλλαγμα πήραν αυτό που ήθελαν, όπως κι εγώ, πήρα αυτό που ήθελα από εκείνους. Ήταν η τέλεια σχέση για τον χρόνο που δουλέψαμε μαζί».

Η συνέντευξη του Μάικ Μπατίστ:

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης