Μπέικον: «Με βλέπω πολλά χρόνια στην Ελλάδα αν δεν αποσυρθώ»

Ο Μπέικον σε live μετάδοσή του στο Instagram, δήλωσε πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα για πολλά χρόνια σε περίπτωση που δεν αποσυρθεί.

Ο Μπέικον είναι ένα από τα ονόματα που συζητούνται αρκετά τον τελευταίο καιρό στο «πράσινο» στρατόπεδο με την απόδοση του να έχει πέσει.

Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε ότι εάν δεν αποσυρθεί, βλέπει τον εαυτό του για πολλά χρόνια στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, το μόνο πρόβλημα όπως δήλωσε έχει να κάνει με τα παιδιά του, τα οποία επειδή βρίσκονται στην Αμερική δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να τα δει, με αποτέλεσμα να μπαίνουν σκέψεις στο μυαλό του για να αποσυρθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ για να είμαι κοντά τους. Είμαι μόλις 27 και αγαπώ το μπάσκετ, αλλά είναι δύσκολο να είμαι εγώ εδώ κι αυτά στις ΗΠΑ. όταν έχεις παιδιά, έχεις και ευθύνη. Σίγουρα τα λεφτά είναι καλά, στην Ευρώπη βγάζω περισσότερα κι από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ, αλλά η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν λέω ότι αποσυρομαι, μου αρεσει πολυ εδώ, απλά πως είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Και δεν είναι εύκολο να μπουν σε ένα αεροπλάνο και να έρθουν από την άλλη άκρη του κόσμου, γιατί δεν είμαι πια μαζί με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου εδώ με εκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω τον εαυτό μου πολλά χρόνια στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για μένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα»

Αφήστε μια απάντηση