Αταμάν: Νέο δραστικό μέτρο πριν το Λαύριο!

Ο Εργκίν Αταμάν σύμφωνα με πληροφορίες που ειπώθηκαν στην εκπομπή «Strong Side» προχώρησε σε νέο μέτρο πριν το παιχνίδι με το Λαύριο.
Αταμάν τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν κατώτερη των προσδοκιών, με προβληματική αμυντική λειτουργία, έλλειψη ενέργειας και επιθετικές δυσκολίες που φάνηκαν ξεκάθαρα απέναντι στη σαφώς ανώτερη Εφές.

Οι πρώτες ενέργειες του Εργκίν Αταμάν και το δραστικό μέτρο!

Η ήττα αυτή επιβεβαίωσε την ανάγκη για άμεσες διορθωτικές κινήσεις, και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Έργκιν Αταμάν, φάνηκε αποφασισμένος να αναλάβει δράση για να αναστρέψει την κατάσταση.

Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Βετάκης στο 16ο επεισόδιο της εκπομπής «Strong Side» από το Scorakias.gr, ο Αταμάν έχει προγραμματίσει προπόνηση για το πρωί της Δευτέρας (16/12) στο Λαύριο, λίγο πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την τοπική ομάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα της Stoiximan GBL.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Έκλεισε το γήπεδο στο Λαύριο ο Έργκιν Αταμάν για να γίνει αύριο 12:00 προπόνηση σε φουλ ένταση, όπως έγινε πριν τον Πανιώνιο. Είναι μια τακτική που ακολουθεί ο Τούρκος προπονητής μετά από μια τέτοια καταστροφή, ωστόσο οι παίκτες φαίνεται να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν, δίνοντας ουσιαστικά δύο ματς και όχι ένα»

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ