Αταμάν: «Να κερδίσουμε ξανά τον τίτλο της EuroLeague»

Με φόντο μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το απόγευμα της Τρίτης (4/3) στο Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ.
Αταμάν για Euroleague

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποδέχθηκε παίκτες, προπονητικό επιτελείο και μέλη της ομάδας, ευχόμενος υγεία και πολλές επιτυχίες για το 2025, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως το 8ο αστέρι λείπει από το σήμα του συλλόγου. Ο Εργκίν Αταμάν για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης της Euroleague.

Απόλυτη ασέβεια του Ντένις Σρέντερ και προσβλητική δήλωση κατά του Παναθηναϊκού!

Aπό την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν, κατά την ομιλία του, έθεσε ξανά ως μεγάλο στόχο της σεζόν την κατάκτηση της EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε και στο Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο, όπως είπε, ήταν κάτι που ήθελε πολύ ο Κώστας Σλούκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Επτάστερου είπε: «Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευγενική πρόσκληση. Ελπίζω πως όλα θα είναι ίδια με πέρσι. Φέτος όμως, έχουμε ένα μικρό μπόνους. Το Κύπελλο που ήθελε τόσο πολύ ο Κώστας Σλούκας. Το πήραμε ως μπόνους. Φυσικά, ο πρώτος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο στην EuroLeague ξανά. Μετά από αυτό, το Πρωτάθλημα θα είναι πιο εύκολο».

Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα του Τούρκου προπονητή φανερώνουν τη δυναμική που υπάρχει στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς η ομάδα συνεχίζει να στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή της EuroLeague.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ