Ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι.
Οι «κουρασμένοι» πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να φύγουν νικητές από το γήπεδο της Γλυφάδας επικρατώντας τελικώς 85-83 των «Νεοσμυρνιωτών» και ετοιμάζονται για το δύσκολο ματσ που αναμένεται στις 13/12 με την Ανατολού Εφές.
Ο προπονητής των «πρασίνων» όπως ποτέ άλλοτε βέβαια, δεν δικαιολόγησε καταστάσεις αλλά παρουσίασε την πραγματικότητα που εκτυλίχθηκε στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας». Ο παράγοντας της κούρασης σε συνδυασμό με τις δύσκολες αναμετρήσεις της Euroleague και τα συνεπακόλουθα για αρκετά λεπτά του αγώνα «έδειχναν” αποδυναμωμένο τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η τύχη ωστόσο και ένα «χωρίς σκέψη» όπως το δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ, τρίποντο εξασφάλισαν την νίκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν κουρασμένοι από τη διπλή βδομάδα στην Ευρωλίγκα. Κάποιοι παίκτες δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο. Κάποιες άμυνες και η τύχη μας έδωσαν τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό σε αυτές τις καταστάσεις. Όλες οι ομάδες Ευρωλίγκας χάνουν ματς στα εθνικά τους πρωταθλήματα και γίνονται εκπλήξεις. Σήμερα βρήκαμε τον τρόπο και κερδίσαμε».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ανάρτηση με νόημα από τον Λούκα Βιλντόζα μπροστά από τον Εργκίν Αταμάν ή απλά τυχαίο;
- Τα έβαλε με τον Εργκίν Αταμάν ο Γιώργος Μπόγρης στην καθιερωμένη ανάλυση του για την ήττα του Παναθηναϊκού
- Πότε επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Αντετοκούνμπο – Πλησιάζει η στιγμή της επιστροφής!
- Σημαντική εξέλιξη με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη – Νέα δεδόμενα!
- Ο Μάικ Τζέιμς δεν άφησε ασχολίαστες τις 17 βολές του Εβάν Φουρνιέ – Το καυστικό σχόλιο του!