Αταμάν: Εξέφρασε τα συλληπητήρια του για την έκρηξη στην Τουρκία

Ο Εργκίν Αταμάν μέσω μηνύματος στα social media εξέφρασε τα δικά του συλληπητήρια για την έκρηξη στην Τουρκία.
Αταμάν βραβείο και ατάκα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγωδία που σημειώθηκε στην Τουρκία, όπου ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών στο Μπαλίκεσιρ οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 12 ανθρώπων.

«Αυτός είναι ο ένας παίκτης που ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό – Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης»

«Εύχομαι το έλεος του Θεού σε όλους τους πολίτες που έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη στο Μπαλίκεσιρ, τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες που πενθούν και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες».

Η έκρηξη, που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (24/12), έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη, με τον Αταμάν να στέλνει ένα μήνυμα αλληλεγγύης στις οικογένειες των θυμάτων και στους τραυματίες της τραγωδίας.

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ