Αταμάν: Απολογήθηκε για την χειρονομία του! (pic)

Ο Εργκίν Αταμάν μέσω Instagram story απολογήθηκε στην Φενέρμπαχτσε για την χειρονομία του μετά το φιλικό κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.

Ο Εργκίν Αταμάν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media απολογήθηκε στη Φενέρμπαχτσε για την κίνησή του στο φιλικό κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.

Τι ισχύει με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός!

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στο μήνυμα του:

«Χθες το βράδυ, μετά τον φιλικό αγώνα με τη Γαλατασαράι, ανταποκρινόμενος στο ενδιαφέρον των φιλάθλων, πρώτα έκανα την κλασική γροθιά και μετά έκανα την κίνηση «3-1», η οποία αποτυπώθηκε και στο τον Τύπο. Όταν έκανα αυτή την ενέργεια, δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω καμία κοινότητα.

Είμαι ένας προπονητής που εκφράζω τον σεβασμό μου για την κοινότητα της Φενερμπαχτσέ με κάθε ευκαιρία, αλλά υπογραμμίζει ότι είμαι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της στο γήπεδο. Έχω επίγνωση της δυσφορίας που προκάλεσε η χθεσινή μου δράση στην κοινότητα της Φενερμπαχτσέ. Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου θλίψη για την αντίληψη που δημιουργήθηκε με τρόπο που δεν ήθελα.

Ζητώ συγγνώμη από ολόκληρη την κοινότητα της Φενερμπαχτσέ που προσέβαλα λόγω του συμβάντος.»

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ