Άντριους: Ξανά σε αδιέξοδο

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν ξανά οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Άντριους, καθότι παρά την αρχική συμφωνία ο Αμερικανός άλλαξε γνώμη. Εκτός κυπέλλου ένας εκ των Ουίλλιαμς ή Τόμας.

Άλυτο αποδεικνύεται το πρόβλημα του Άντριου Άντριους για τον Παναθηναϊκό. Αφότου απέρριψε την πρόταση των «πράσινων» να του πληρώσουν όλο το συμβόλαιο για τη φετινή σεζόν και το buy out του καλοκαιριού, ο Αμερικανός ζήτησε να εισπράξει 190.000 ευρώ σήμερα ή 250.000 ευρώ σε τρεις δόσεις.

Παρόλο λοιπόν που το «τριφύλλι» συμφώνησε στην πρώτη εκδοχή, ώστε ν’ αποχωρήσει άμεσα, στη συνέχεια ο Άντριους… άλλαξε γνώμη και με τη χαρακτηριστική ατάκα «that’s business», αρνείται να υπογράψει το χαρτί για να βγει εκτός επτάδας των ξένων.

Κάτι που στον Παναθηναϊκό το αποδίδουν σε εκδικητική συμπεριφορά του παίκτη εξαιτίας της άποψης που έχει σχηματίσει ότι δεν του φέρθηκαν σωστά οι Ράντονιτς και Πεδουλάκης.

Όπως και να ‘χει, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη ο Άντριους θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του (με παροχή χώρου και προπονητών, όπως προβλέπεται) ωστόσο οι «πράσινοι» θ’ αναγκαστούν να κόψουν έναν εκ των Γουίλιαμς και Τόμας από την αποστολή του Final-8 του Κυπέλλου.

Αφήστε μια απάντηση