Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης:
«Αυτό που έχει μείνει έτσι κάπως διαφορετικά, ήταν ότι ήταν ένας τελικός μέσα στο Πάσχα. Υπήρχε γιορτινή ατμόσφαιρα τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Εμείς δεν κάναμε κάτι διαφορετικό, πήγαμε με μεγάλη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, τα καταφέραμε και γυρίσαμε με την κούπα, παρόλο που φυσικά όλες οι προβλέψεις τότε ήταν εναντίον μας. Αυτοί εξάλλου ήταν το μεγάλο φαβορί. Πήραμε πέντε τρόπαια (σ.σ. Ευρωλίγκας) με τον Παναθηναϊκό κι η καθεμία είχε την δική της αξία και φυσικά τις δικές της δυσκολίες.
Απλά η διαφορά με την τρίτη κούπα στη Μπολόνια ήταν οι μέρες τέτοιες, καθώς ήταν Μεγάλη εβδομάδα, είχαμε πάει και σαν αουτσάιντερ, δεν πίστευε κανείς ότι μπορούμε να το σηκώσουμε κι ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Ήταν κάτι φοβερό, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι καταφέραμε κι γυρίσαμε πίσω με την κούπα. Ήταν μάγκικο! Ο καθένας έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για την ομάδα του, τους συμπαίκτες του, τον κόσμο, όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής”.
Για το Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στα φετινά playoffs της Ευρωλίγκας, ο Αλβέρτης είπε:
«Φυσικά και παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για τα playoffs. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μόλις πάει η ομάδα στο Final Four”.» ολοκλήρωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Τρομερή Παναθηναϊκή στιγμή με την αγκαλιά των Ομπράντοβιτς-Γιαννακόπουλου
- Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν και τον σύγκρινε με ξένους, ιερά τέρατα της ομάδας!
- Συγκλονιστικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Η κίνηση για τον Πάρη Δερμάνη που συγκίνησε!
- Μία από αυτές τις πέντε ομάδες θα αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα την νέα σεζόν!
- Εριστικές και υποτιμητικές δηλώσεις του Τζος Νίμπο για τον Παναθηναϊκό








