Αγραβάνης: «Ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο με τον Παναθηναϊκό» 

Διαβάστε τι δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα.
Αγραβάνης δηλώσεις για Παναθηναϊκό

Ο Αγραβάνης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν έχω συνηθίσει να αλλάζω ομάδες στη μέση της σεζόν, άλλαξα τρεις ομάδες. Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Το ήθελα πολύ και με αυτούς τους συμπαίκτες μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα. Είναι μεγάλη μου χαρά να παίζω στον Παναθηναϊκό. Ήθελα να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Χαίρομαι που είμαι εδώ.

Έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο μπροστά μας. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα μετά το παιχνίδι με την Βαλένθια.  Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου, βοηθάω την ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν λάθη, αλλά το θέμα είναι να μην σταματάς σε κάθε φάση. Το είδαμε και σήμερα. Αυτό είναι το νόημα της ομάδας.

Έχω εισπράξει πως η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Πρέπει να φτιάξουμε τη χημεία, ο ένας να είναι για τον άλλο.  Έχουμε Final 8 και κάθε παιχνίδι εκεί είναι τελικός. Ευελπιστώ να είναι η χημεία στα επίπεδα που πρέπει.

Ήδη τα πράγματα ήταν καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι με την Βαλένθια. Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε μέρα με τη μέρα. Ευχαριστώ τον κόσμο. Θα δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο».

Πηγή: newspao.gr

Αφήστε μια απάντηση