Αγραβάνης: «Πολύ καλή σχέση που έχω με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, σε δηλώσεις του στο «betarades.gr», εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμησή του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, σε δηλώσεις του στο «betarades.gr», εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμησή του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τη στήριξη και την αποφασιστικότητα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας τη συμβολή του στη διαμόρφωση της ομάδας.

Ο λόγος που ο Ματίας Λεσόρ δεν έχει πάει ακόμη ΟΑΚΑ μετά τον τραυματισμό του!

«Το μόνο καλό που κρατάω από τον Παναθηναϊκό ήταν η πολύ καλή σχέση που έχω με τον πρόεδρο της ομάδας που πραγματικά πιστεύω ότι με αγάπησε όπως κι εγώ τον αγάπησα. Έχω ακόμα πολύ καλή συναναστροφή όπως τότε. Δηλαδή επικοινωνούμε. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αν του πεις το πρόβλημά σου θα κάτσει να σε ακούσει. Δεν έχει σχέση καθαρά παίκτη, προέδρου».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ