Παναθηναϊκός για Μπέικον: «Κάναμε τα πάντα για να τον προστατεύσουμε»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για όσα έγιναν στο θέμα που προέκυψε με τον Ντουέιν Μπέικον και τόνισε ότι ο παίκτης έχει στηριχτεί πολλάκις χωρίς να το σεβαστεί.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ κάνει λόγο για αμέτρητες παραβιάσεις που αφορούν μεταξύ άλλων, ξενύχτια, αλκοόλ, ουσίες, συμπεριφορές και βιαιοπραγίες. Επίσης τονίζεται ότι η ομάδα έκανε ότι μπορούσε για να τον προστατεύσει και για αυτό μέχρι τώρα όλα σχεδόν τα θέματα είχαν μείνει στο εσωτερικό της ομάδας.

Ύστερα από πληροφόρηση προκύπτει ότι είναι αληθές το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε βάλει σεκιούριτι απέξω από το σπίτι του Αμερικανού παίκτη, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλειά του, ύστερα από παράκληση του ίδιου καθότι όπως έλεγε τον απειλούσαν με αφορμή τα νυχτοπερπατήματά του.

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού:

«Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της.

Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται.

Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου.»

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης