Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Ιστορική στιγμή για το καμάρι μας χάρη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του μίλησε για ιστορική στιγμή, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, κάτι που το πιστώνει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος με ανακοίνωσή του χαιρέτησε με ενθουσιασμό τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ και παράλληλα στάθηκε στην τεράστια προσφορά και το σπουδαίο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της υπογραφής της σύμβασης μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος χαιρετίζει με ενθουσιασμό την απόφαση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στη σπουδαιότερη ομάδα που έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός.

Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη και ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας σταδιακά αποκτά δικές του εγκαταστάσεις σε όλα τα σπορ. Το τμήμα μπάσκετ ανδρών του «τριφυλλιού» έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλα τα αθλήματα του Συλλόγου, έχει γαλουχήσει αμέτρητες γενιές «πράσινων» οπαδών και θα αποτελεί πάντα το καμάρι όλων των Παναθηναϊκών.

Λίγα χρόνια μετά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος – που ήταν ο βασικός αρωγός στην αναγέννηση του ΑΟ – κατάφερε μετά από επίπονες προσπάθειες ετών να εξασφαλίσει το παρόν και το μέλλον της ΚΑΕ Παναθηναικός και παράλληλα να σκορπίσει χαρά, αγαλλίαση και όραμα στα εκατομμύρια των οπαδών του Συλλόγου.

Οι δικές του ενέργειες έφεραν εις πέρας αυτό που επί δεκαετίες φαινόταν ακατόρθωτο και η ιστορία θα τον κατατάξει ως άξιο συνεχιστή της σπουδαίας οικογένειας Γιαννακόπουλων. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το εχέγγυο ότι αργά ή γρήγορα τα Αστέρια θα γίνουν περισσότερα. Κάπου εκεί ψηλά, χαμογελάνε πλατιά σήμερα ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση