Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν ανέφερε στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια:
Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπασκόνια: «Θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί όπως ήμασταν χθες. Ευτυχώς μιλήσαμε και το κάναμε όλοι και μετά να προστατεύσουμε την έδρα και να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση και να μην τους αφήσουμε να σκοράρουν. Τα πρώτα 5 λεπτά έδειξαν τι πρέπει να κάνουμε αύριο».
Eυχάριστα νεά με τον Μάριους Γκριγκόνις – Τότε επιστρέφει στις προπονήσεις!
Για το αν το δεύτερο ματς της βδομάδας είναι πιο επικίνδυνο: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και στο πνευματικό κομμάτι. Αλλά νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να βγούμε επιθετικοί. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Να προσέχουμε τους εαυτούς μας. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Είτε παίζεις με καλή, είτε με κακή ομάδα η άμυνα κάνει τη διαφορά. Και είναι ένα καλό σημείο τη σεζόν να ξεκινήσουμε».
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:
- Ανάρτηση με νόημα από τον Λούκα Βιλντόζα μπροστά από τον Εργκίν Αταμάν ή απλά τυχαίο;
- «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με το ΝΒΑ να θέλει να δημιουργήσει δική του λίγκα – Ποιες ομάδες προσέγγισαν ήδη!
- Αυτά ισχύουν για την περίπτωση του Νταν Οτούρου και τον Παναθηναϊκό – Τα δεδομένα!
- Το οργισμένο story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον διασυρμό στην Κων/πολη!
- Η ανάρτηση όλο νόημα του Δημήτρη Κοντού!









