Αταμάν: Έπαιξε όλα τα plays του Ολυμπιακού!

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Παναθηναϊκός εφάρμοσαν τα plays του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, μια τακτική που θυμίζει την εποχή Ομπράντοβιτς πριν από τα ντέρμπι.
Αταμάν δήλωση μετά από Κολοσσό

Στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ο Παναθηναϊκός έδειξε μια ασυνήθιστη στρατηγική, παίζοντας όλα τα plays του Ολυμπιακού, ακόμα και τις επαναφορές από πλάγια ή τη base line. Αυτή η τακτική έχει να εμφανιστεί από την εποχή του θρυλικού Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που συνήθιζε να αναλύει και να εφαρμόζει τις κινήσεις του αντιπάλου του πριν από τα ντέρμπι των «αιωνίων».

Ξανά προκλητικός προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αϊζάια Κάνααν, έφυγε ξανά ηττημένος!

Η κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού δείχνει την προετοιμασία και την τακτική προσαρμογή ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Euroleague. Η εφαρμογή των plays του αντιπάλου είναι μια τακτική που βοηθά στην καλύτερη κατανόηση των δυνατών και αδύνατων σημείων του, και ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να εξοικειωθούν με το στυλ του αντιπάλου. Την διαπίστωση αυτή έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος Νικήτς Αυγουλής.

Η τελευταία φορά που είδαμε αυτή την προσέγγιση ήταν επί Ομπράντοβιτς, όπου ο Σέρβος προπονητής προετοίμαζε με λεπτομέρεια τους «πράσινους» για τα κρίσιμα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η τακτική αυτή προσφέρει πολύτιμη γνώση και βελτιώνει την προσαρμοστικότητα της ομάδας σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

Ο Εργκίν Αταμάν, συνεχίζοντας την κληρονομιά των μεγάλων προπονητών, φαίνεται να έχει εισαγάγει καινοτόμες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προετοιμασία της ομάδας του, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για την πρόκληση του μεγάλου ντέρμπι.

Το tweet του Νικήτα Αυγουλή με τον Αταμάν και τα Plays του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ