Η Σελέν Ερντέμ, προπονήτρια του Παναθηναϊκού, έστειλε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Νεπτούνας για την 5η αγωνιστική του EuroCup Γυναικών, ζητώντας να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν τις «πράσινες» στην προσπάθειά τους για την πρόκριση.
Σε άμεση αναζήτηση σέντερ μετά τον τραυματισμό του Γιούρτσεβεν!
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία στο EuroCup Γυναικών, με την αναμέτρηση απέναντι στη Νεπτούνας να αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιο ρεκόρ (2-2) και το παιχνίδι αυτό μπορεί να αποδειχθεί «κλειδί» για τη συνέχεια στη διοργάνωση, καθώς η νίκη θα προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα για την επόμενη φάση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Γεια σας, ελληνική μου οικογένεια. Αύριο έχουμε ένα σημαντικό ματς απέναντι στη Νεπτούνας. Θέλουμε τους οπαδούς μας γιατί τους χρειαζόμαστε. Παρακαλώ αύριο στηρίξτε μας ξανά. Σας περιμένουμε».
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Σχετικά άρθρα:
- Ετοιμάζεται ΝΕΑ αποχώρηση ομάδας από την Euroleague – Σε ποια διοργάνωση θα πάει και ποιος ο στόχος της!
- Αποκάλυψη του προέδρου της Παρτιζάν για επαφές με τον Λεσόρ – Η στάση του σέντερ του Επτάστερου!
- Τα σοκαριστικά ευρήματα στο σπίτι του Ούρος Νίκολιτς! (pic)
- Ο λόγος που αποχώρησε ο γιατρός του Παναθηναϊκού μετά από 24 χρόνια!
- Τέσσερις Έλληνες νεαροί παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό – Η ανάλυση των αγωνιστικών τους προφίλ!
- Έξαλλος ο Ματίας Λεσόρ με δημοσίευμα για τον Τι Τζει Σορτς – Η οργισμένη αντίδραση του! (pic)



















