Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά: «Ξεπλένει» την εισβολή στο ΣΕΦ λόγω προσωρινής εισόδου για πανό!

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά χαρακτηρίζει την εισβολή χούλιγκαν στο ΟΣΦΠ–ΠΑΟ «προσωρινή είσοδο για πανό», αγνοώντας όσα καταγράφηκαν στην κάμερα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά με επίσημο έγγραφό της, το οποίο υπογράφεται από τον ταξίαρχο Αριστείδη Λυμπεράτο και αποκαλύφθηκε από το SDNA, εμφανίζεται να «αθωώνει» την εισβολή 10-15 οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού. Το έγγραφο κάνει λόγο για «προσωρινή είσοδο για να παραλάβουν πανό», την ώρα που η τηλεοπτική μετάδοση δείχνει ξεκάθαρα φραστική επίθεση προς παίκτριες και μέλη του «τριφυλλιού».

Σε άμεση αναζήτηση σέντερ μετά τον τραυματισμό του Γιούρτσεβεν!

Το περιστατικό συνέβη μετά το φινάλε της αναμέτρησης ΟΣΦΠ – Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών, όπου οι «πράσινες» πήραν τη νίκη. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, ομάδα 10-15 ατόμων εισέβαλε στο παρκέ και κινήθηκε απειλητικά προς την αποστολή του Παναθηναϊκού, με την Σελέν Ερντέμ και τις αθλήτριες να δέχονται φραστικές επιθέσεις.

Ωστόσο, στην επίσημη έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, η εισβολή παρουσιάζεται ως μία «ολιγόλεπτη παρουσία φιλάθλων για την παραλαβή πανό αθλητικού περιεχομένου», τονίζοντας μάλιστα ότι «δεν σημειώθηκε καμία περαιτέρω εξέλιξη».

Η αντίθεση με την πραγματικότητα είναι εμφανής:

  • Υπήρχε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση όπου φαίνεται καθαρά η συντεταγμένη είσοδος και η επιθετική συμπεριφορά.
  • Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού είτε απομακρύνθηκαν είτε προστατεύτηκαν από μέλη της αποστολής.
  • Η εικόνα δείχνει ένταση, όχι απλή παραλαβή πανό.

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση