Ο παλαίμαχος σέντερ και νυν σχολιαστής Γιώργος Μπόγρης μίλησε μετά τον ημιτελικό της Ελλάδας με την Τουρκία για την ήττα της «γαλανόλευκης» και εξέφρασε την άποψή του για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι ο Εργκίν Αταμάν, σημειώνοντας ότι δεν είδε να εφαρμόζεται η γνώριμη τακτική προσέγγιση του Τούρκου προπονητή.
«Ας μην αυτο-μαστιγώνεται ο Σπανούλης, τα έχει καταφέρει μια χαρά στην Εθνική. Μήπως το επίπεδό μας, χωρίς τον Γιάννη, είναι αυτό;
Με τη Βοσνία δεν έπαιξε και χάσαμε, σήμερα απενεργοποιήθηκε από την Τουρκία με μεγάλο επίπεδο σε όλο το ροτέισον και με έμπειρα παιδιά.
Μ@λ@κ@, μη με φιτιλιάζεις. Είσαι φιτιλιάρης (σ.σ στον παρουσιαστή της εκπομπής). Δεν μπορώ να το δεχτώ, όχι. Δεν ήταν όραμα του προπονητή (σ.σ Αταμάν), ήταν το όραμα της ομάδας.
Όταν έχω πάει στον ΠΑΟΚ και παίζουμε μπάσκετ επειδή είμαστε δέκα άτομα που καταλαβαίνουμε… δεν μπορώ να δεχτώ τίποτα από προπονητική οδηγία. Πενήντα ευρωπαϊκά να πάρει, δεν μπορώ να το δεχτώ.
Όταν έχεις τον Λάρκιν και παιδιά σαν αυτά, που παίζουν όλοι σωστά, έρχεται και μου ανάβεις φωτιές χωρίς λόγο. Αν είναι δυνατόν…
Εγώ ξέρω πώς θα πάω βοήθεια, ο Παπανικολάου ξέρει πώς θα πάει. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Παπανικολάου και ο Σλούκας. Εγώ ήθελα πολύ, ένα τρομερό Γιουρτσεβέν για να τον ξεβάφτιζαν από κάτω.
Φταίει ο Σπανούλης; Παίζαμε Pick-n Roll ενώ ήταν με τον κοντό… Υπήρχε ήδη mis-match».
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- ΕΠΟΣ: Οργή των Ολυμπιακών κατά Αγγελόπουλων για το Final Four της Αθήνας!
- Το κανάλι που βρίσκεται κοντά στο να αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
- Ο λόγος που αποχώρησε ο γιατρός του Παναθηναϊκού μετά από 24 χρόνια!
- Τέσσερις Έλληνες νεαροί παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό – Η ανάλυση των αγωνιστικών τους προφίλ!