Σλούκας: «Κάναμε καλή δουλειά και διατηρήσαμε τη νοοτροπία νικητή!»

Ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις μετά την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στάθηκε στην νοοτροπία νικητή που βγάζει η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Πρώτα απ όλα ήταν τέλεια νίκη. Η Φενέρ ήταν στις πρώτες θέσεις, προερχόταν από έξι σερί νίκες. Εγώ προσπάθησα να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα από μένα. Γενικά νιώθω καλά τελευταία επίσης, πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά. Μας λείπουν ψηλοί οπότε πρέπει να κάνουμε έξτρα δουλειά. Σου είπα στο ημίχρονο ότι η Φενέρ είναι μια καλά προετοιμασμένη ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά και διατηρήσαμε τη νοοτροπία νικητή“.

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την περίπτωση νέας μεταγραφής!

Για την εξαιρετική του άμυνα στο φινάλε: Προσπαθώ να ζώ δίνοντας παράδειγμα, να βοηθώ στην άμυνα. Είμαι ο μεγαλύτερος στην ομάδα και προσπαθώ να δίνω το παράδειγμα. Τώρα μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Εφές και πρέπει να δούμε πώς θα νικήσουμε εκεί» 

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε FacebookTwitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης