Παναθηναϊκός: Εκτός και ο Σλούκας κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Κώστα Σλούκα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον ΠΑΟΚ, για λόγους ξεκούρασης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνεται στη «μάχη» της φετινής Stoiximan GBL, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού του. Ο Κώστας Σλούκας δεν θα βρίσκεται στη δωδεκάδα για λόγους διαχείρισης, καθώς ο Τούρκος τεχνικός θέλει να τον προφυλάξει ενόψει των απαιτητικών αναμετρήσεων που ακολουθούν στη Euroleague.

Ο παίκτης που έμεινε εκτός λίστας ξένων στη GBL – Ο λόγος της απόφασης

Η απουσία του Σλούκα δεν σχετίζεται με τραυματισμό, αλλά αποτελεί συνειδητή επιλογή του προπονητή για να του δώσει ανάσες μετά το έντονο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Έλληνας γκαρντ έχει ήδη καταγράψει αρκετά λεπτά συμμετοχής στα πρώτα παιχνίδια της Euroleague, όντας καθοριστικός οργανωτικά και ηγετικά για το «τριφύλλι».

Ο Αταμάν θέλει να διαχειριστεί έξυπνα το ρόστερ του, δίνοντας ευκαιρίες σε άλλους παίκτες να βρουν ρυθμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, η απουσία του αρχηγού δίνει την ευκαιρία στους Ναν, Σορτς και Γκραντ να αναλάβουν περισσότερες δημιουργικές ευθύνες, κρατώντας τον αγωνιστικό ρυθμό υψηλό απέναντι σε έναν πάντα μαχητικό ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι 12άδες:

Παναθηναϊκός (Σερέλης): Σορτς, Καλαϊτζάκης, Χολμς, Ρογκαβόπουλος, Σαμοντούροβ, Γκραντ, Κουζέλογλου, Ναν, Τολιόπουλος, Γκριγκόνις, Χουάντσο, Μήτογλου

ΠΑΟΚ (Ζντοβτς): Μέλβιν, Κόνιαρης, Σλαφτσάκης, Ζάρας, Τζάκσον, Τζόουνς, Περσίδης, Ιατρίδης, Μπράουν, Φίλλιος, Μουρ, Ντίμσα

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης