Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, με το ματς να διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.
Τότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα εισιτήρια για το Final Four της Αθήνας – Οι τιμές!
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους ορισμούς για τους αγώνες της Τρίτης, με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (21:15) να έχει τη δική της διαιτητική τριάδα.
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Μεντί Ντιφαλά από τη Γαλλία, Ράιν Πεεράντι από την Εσθονία και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς από τη Λετονία. Το «τριφύλλι» υποδέχεται την ισπανική ομάδα σε ένα κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της Euroleague, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και στη διαχείριση της αναμέτρησης από τους διαιτητές.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Τι είναι η επέμβαση που πρόκεται να κάνει ο Λεσόρ – Πότε αναμένεται να επιστρέψει
- Άμεσες εξελίξεις με Ομέρ Γιουρτσεβέν!
- Οριστική απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό – Ο λόγος της απόφασης!
- Ο λόγος που αποχώρησε ο γιατρός του Παναθηναϊκού μετά από 24 χρόνια!
- Τέσσερις Έλληνες νεαροί παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό – Η ανάλυση των αγωνιστικών τους προφίλ!



























