Κοτζιάς: «Υπάρχει πιθανότητα απόκτησης ψηλού για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Τόλης Κοτζιάς μίλησε στην εκπομπή του «Πάρε-Βάλε» στην «King Bet» για την πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ψηλό.

Ο Τόλης Κοτζιάς ανέφερε στην εκπομπή του «Πάρε-Βάλε» στην «King Bet»:

«Ο Παναθηναϊκός θα δει την κατάσταση φέτος πώς πάει με τον Βιλντόζα και τον Αντετοκούνμπο. Κρατάμε ένα μικρό “παράθυρο” μήπως πάρει σέντερ φέτος, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει χρόνο ακόμη, είναι ανοιχτός σε κινήσεις για να βελτιώσει το ρόστερ του. Θα δει και θα αποφασίσει. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα.

Έριξε «βόμβα» για Μάριο Χεζόνια και Παναθηναϊκό ο Κρίστοφερ Χιλ

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα… καράβι χρήματα, μπορεί να πάρει ψηλό απ’ όπου να ’ναι. Μπορεί τότε να τελειώνει η Κίνα, έχει κάποια παιδιά. Μπορεί να κοιτάξει κάποια παιδιά που πήγε να πάρει ο Ολυμπιακός, τον Ουάιλι από την Τόφας ή τον Κάρι της Καρσίγιακα. Εντάξει, θα την βρει την λύση.

Αν πάρει παίκτη, δεν θέλει να του βγει όπως ο Μόουζες Ράιτ. Προφανώς θα ‘ναι “λουκούμι” αν του βγει, αλλά θέλε να του δίνει τα βασικά πράγματα. Τον πρωταγωνιστή τον έχει, είναι ο Λεσόρ. Θέλει να του δώσει τα 3-4 πραγματάκια, τα οποία δεν μπορεί ακόμα ο Μπαλτσερόφσκι».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση