Χολμς: «Ανυπομονώ να παίξω για τον Αταμάν και στο ΟΑΚΑ»

Ο Ρίσον Χολμς μίλησε για τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν και την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ.
Χολμς Παναθηναϊκός δήλωση

Ο Ρίσον Χολμς παραχώρησε δηλώσεις αναφερόμενος στη νέα σελίδα της καριέρας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν, τόνισε τον ρόλο των συμπαικτών του στην προσαρμογή του και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να παίξει μπροστά στους φίλους του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας παίκτης που βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού!

Η συνεργασία με τον Αταμάν και τους συμπαίκτες

Ο Χολμς χαρακτήρισε τον Αταμάν ως έναν προπονητή με ξεκάθαρο πλάνο και ισχυρή προσωπικότητα, κάτι που τον βοηθά να βρει τον ρόλο του πιο γρήγορα. Παράλληλα, τόνισε πως οι νέοι του συμπαίκτες τον έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, κάνοντάς τον να αισθανθεί μέρος της ομάδας. Η χημεία στα αποδυτήρια, όπως είπε, θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της σεζόν.

Ανυπομονησία για το ΟΑΚΑ

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε με ενθουσιασμό για την προοπτική να αγωνιστεί μπροστά στο «καυτό» κοινό του ΟΑΚΑ. Γνωρίζοντας τη φήμη της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR, ο Χολμς τόνισε πως ανυπομονεί να ζήσει αυτή την εμπειρία και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο παρκέ, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρισόν Χολμς:

Για τον Αταμάν: «Είναι έξυπνος, φίλε. Είναι έξυπνος. Είναι παθιασμένος με το μπάσκετ, παθιασμένος με τους παίκτες του. Το βλέπεις, το αποπνέει. Ανυπομονώ να παίξω για έναν τέτοιο προπονητή».

Για τους συμπαίκτες του: «Ήμουν αρκετά εξοικειωμένος με το ρόστερ όταν ήρθα. Απλώς νομίζω ότι όλοι ήταν υπέροχοι μαζί μου, με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή, κι αυτό ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη. Όλοι με βοηθούν να κατανοήσω την ορολογία και τα σχετικά. Όλοι είναι απλώς καταπληκτικοί»,

javascript:false

Για τον τρόπο παιχνιδιού στην Euroleague: «Στην EuroLeague πρέπει να κατανοείς την τακτική, το πού πρέπει να βρίσκεσαι, πώς να στήνεις τα σκριν. Όλα είναι πολύ πιο τακτικά και προτιμώ να παίζω μπάσκετ με αυτόν τον τρόπο, οπότε μου αρέσει. Νομίζω ότι απλώς είναι να παίζεις μπάσκετ με την ίδια νοοτροπία, να έχεις επίδραση κάθε φορά που πατάω στο παρκέ και να προσπαθώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».

Για το τι τον περιμένει στο ΟΑΚΑ: «Ανυπομονώ, ανυπομονώ. Μου στέλνουν βίντεο από οπαδούς για το τι να περιμένω από τότε που υπέγραψα, οπότε περιμένω με ανυπομονησία να το ζήσω από κοντά».

Για την εμπειρία μέχρι στιγμής στην Ελλάδα: «Είναι υπέροχα, το λατρεύω. Ακόμα και μόνο η θέα από το σπίτι μου, να βλέπω την παραλία και τέτοια πράγματα… είναι απίστευτη εμπειρία και ευκαιρία να παίξω μπάσκετ εδώ».

Για το ποιον συμπαίκτη του ανυπομονεί να αντιμετωπίσει στις προπονήσεις: «Το Ματίας Λεσόρ. Δεν έχουμε παίξει ο ένας απέναντι στον άλλον μέχρι τώρα, αλλά ξέρω τι φέρνει στο παρκέ και είμαι πολύ εξοικειωμένος μαζί του, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψει για να τον αντιμετωπίσω».

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ