Παναθηναϊκός: Επέστρεψε το πρώτο γκρουπ παικτών από την Αυστραλία

Το πρώτο γκρουπ παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR επέστρεψε από την Αυστραλία, ενώ το δεύτερο με τον Εργκίν Αταμάν αναμένεται το αργότερα.
Παναθηναϊκός επέστρεψε

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αυστραλία ο Παναθηναϊκός, με το πρώτο γκρουπ παικτών του προσγειώθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας. Το δεύτερο γκρουπ, στο οποίο βρίσκονται ο Εργκίν Αταμάν και οι υπόλοιποι διεθνείς, αναμένεται να επιστρέψει αργότερα μέσα στη μέρα.

Νέα ουσιαστική και σημαντική αλλαγή στο ΟΑΚΑ – Την ζητούσε ο κόσμος και έγινε πράξη!

Η επιστροφή από την Αυστραλία σηματοδοτεί το τέλος μιας ιστορικής αποστολής για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έδωσε δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Παρτιζάν και τους Adelaide 36ers στο πλαίσιο του 7ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Το ταξίδι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο προβολής, καθώς η παρουσία του συλλόγου αγκαλιάστηκε θερμά από την ομογένεια.

Το πρώτο γκρουπ παικτών έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 16:00, ενώ το δεύτερο, με επικεφαλής τον Αταμάν, θα προσγειωθεί το βράδυ. Με την ολοκλήρωση της επιστροφής και την παρουσία όλων των παικτών στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ξεκινήσει μίνι προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague, όπου στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εκκίνηση στη σεζόν.

Παράλληλα, στην ομάδα περιμένουν να ενσωματωθούν και οι παίκτες που δεν ταξίδεψαν στην Αυστραλία, προκειμένου το «πράσινο» ρόστερ να είναι πλήρες και σε πλήρη αγωνιστικούς ρυθμούς, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων.

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ