Το επεισοδιακό τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ δεν έλειψε από εντάσεις και στιγμές που προκάλεσαν αντιδράσεις, με τον Γάλλο φόργουορντ να βρίσκεται στο επίκεντρο για τη συγκεκριμένη χειρονομία του — όπως αποτυπώθηκε και από τις τηλεοπτικές κάμερες.
Με ανάρτηση στο Instagram, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR τόνισε πως περιμένει με ενδιαφέρον να δει αν θα υπάρξει τελικά τιμωρία για τον Φουρνιέ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η επίμαχη ενέργεια έχει καταγραφεί και στο φύλλο αγώνα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Δηλαδή ο κύριος Παπαπέτρου ο άριστος διαιτητής χωρίς καμία πλάκα. Δεν απέβαλλε τον Φουρνιέ για την ενέργεια που έκανε δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα και δε θα συνεχίσω γιατί είναι χυδαίο και υπάρχουν και μικρά παιδιά που με ακολουθούν, αλλά τον έβγαλε από το γήπεδο με τεχνική και κάτι άλλο γράφει στο φύλλο αγώνος.
Όλη η Ελλάδα είδε, όλη η Ελλάδα είδε. Εγώ τιμωρήθηκα για ένα κωλοδάχτυλο και γράφτηκε στο φύλλο αγώνος, αυτό δε γράφτηκε στο φύλλο αγώνος. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω ο Αθλητικός Δικαστής, η πολιτεία, ο οποιοσδήποτε εάν θα επιτρέψει να μην τιμωρηθεί ο κύριος Φουρνιέ για αύριο. Έχω μεγάλη περιέργεια».
Δείτε παρακάτω το βίντεο:
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ο Στέφανος Μαγκλογιάννης με το διαρκείας στον Ολυμπιακό, πρωτεργάτης στο περσινό Game 4 δίνει σόου και φέτος στο Game 2!
- Η τρομερή και «πληρωμένη» απάντηση της Θύρας 13 προς τον Γιώργο Αγγελόπουλου περί φωτός και σκοταδιού!
- Τα δεδομένα για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο: Το συμβόλαιο του, η διάρκεια, το buy-out και πως θα μειωθεί και πόσα θα ζητήσει!
- Επικός Λεσόρ: Φώναζε προς τον Στέφανο Μαγκλογιάννη να φορέσει φανέλα του Ολυμπιακού!
- Αδιανόητο ξέσπασμα γνωστού δημοσιογράφου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα!









