Ο Σαρπ Αταμάν μπορεί να είναι ακόμα παιδί, όμως η παρουσία του δίπλα στην ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR έχει παίξει ρόλο στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών ενόψει του Final Four.
Η αλήθεια για το βίντεο που δείχνει τον Ματίας Λεσόρ να κουτσαίνει!
Ο Σαρπ Αταμάν αποτελεί σταθερή φιγούρα στο πλευρό του πατέρα του, Εργκίν Αταμάν, και βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, ζώντας από κοντά την εμπειρία του Final Four της Euroleague. Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε στο SDNA για τον ρόλο που έχει ο γιος του στο κλίμα της ομάδας και δεν έκρυψε την εκτίμησή του για την επίδραση του μικρού Σαρπ στην ψυχολογία των παικτών.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν: «Ο Σαρπ πάντα είναι πολύ θετικός, αισιόδοξος. Είναι παιδί, αλλά έχει εξαιρετική αίσθηση του μπάσκετ. Είναι μέσα στην ομάδα, μιλάει με τους παίκτες στα αποδυτήρια και στο ξενοδοχείο». Ο Σαρπ Αταμάν, όπως και πέρσι στο Final Four του Βερολίνου, δείχνει πως μπορεί να συμβάλει στο κλίμα της ομάδας, μεταφέροντας θετική ενέργεια και ενθουσιασμό στους παίκτες.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR δεν στάθηκε μόνο στην παρουσία του γιου του, αλλά υπογράμμισε και τη σημασία του καθοριστικού αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ: «Φυσικά, έχει το… feeling. Όμως, το πιο σημαντικό είναι το πώς θα αγωνιστούν οι παίκτες στον ημιτελικό».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Σχετικά άρθρα:
- Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τηρεί και φέτος όλα τα γούρια – Τι έκανε ΚΑΙ φέτος!
- Για άλλη μια φορά ο Ρίτις Βισνιάουσκας έβγαλε όλο του κόμπλεξ προς τον Παναθηναϊκό με νέο παραλήρημα!
- Νέο ρεσιτάλ Λευτέρη Σούμποτιτς… κατά του Εργκίν Αταμάν και υπέρ του Γιώργου Μπαρτζώκα!
- Προκλητικό και ειρωνικό σχόλιο Λιθουανού δημοσιογράφου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
- Η τρομερή κίνηση και το meeting του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ανέτρεψε τα πάντα!









