Αναλυτικά τα όσα είπε στους «PlayMakers»:
Για το αν προτιμάει τέτοια νίκη θρίλερ ή πιο άνετη: «Να κερδίζουμε θέλουμε και όπως έρθει. Σήμερα περιμέναμε ότι θα πηγαίναμε στην τελευταία κατοχή, το συζητούσαμε και στην διάρκεια και φαινόταν ότι θα πήγαινε εκεί».
Για το αν το ματς κρίθηκε στην επίθεση ή στα καλά διαστήματα της άμυνας: «Παίζει κι ο αντίπαλος. Σε ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού είχαμε την διάθεση, προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα, αλλά έπαιξε πολύ καλά στην επίθεση η Φενέρ. Κυκλοφόρησε την μπάλα, είχε υπομονή, έχει αυτοπεποίθηση από τις συνεχόμενες νίκες. Κάναμε κάποια τακτικά λάθη στην άμυνα, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε πράγματα που θέλαμε σε μεγάλο διάστημα. Άλλες άμυνες βγήκαν, άλλες όχι. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, μπορούσαμε να ξοδέψουμε καλύτερα κάποια φάουλ. Η θέληση για τη νίκη ήταν το κρίσιμο σημείο. Αυτή που έβγαλε κι ο Σλούκας στην προτελευταία άμυνα».
Για το αν νιώθουν σιγουριά όταν βλέπουν τον Σλούκα να μπαίνει ζεστός: «Προφανώς νιώθεις ασφάλεια, γιατί ξέρεις ότι θα διαχειριστεί πολλές κατοχές, είτε να σκοράρει είτε να μοιράσει. Η ομάδα νιώθει ασφάλεια και με τον Κώστα στην άμυνα. Είναι κομβικός σε αρκετές άμυνες και σήμερα, όπως και με την Ζαλγκίρις. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, όπως όλοι. Αλλά όταν ο αρχηγός, ο πιο μεγάλος σε ηλικία δίνει αυτό το παράδειγμα, όλοι ακολουθούν».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Ο λόγος που ο Ματίας Λεσόρ δεν έχει πάει ακόμη ΟΑΚΑ μετά τον τραυματισμό του!
- Η πρώτη απάντηση του Σαρπ Αταμάν μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά Τσουκαλά και Ολυμπιακού!
- Τότε επιστρέφει ο Μάριους Γκριγκόνις σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν!
- Η αντίδραση και το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε!
- Πολύ σημαντική χορηγική ανανέωση του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ









