Γκαρμπαχόσα: «Ο Άνταμ Σίλβερ μίλησε για τις σκέψεις του ΝΒΑ για την Ευρώπη» 

Ο Ισπανός πρόεδρος της FIBA Europe Χόρχε Γκαρμπαχόσα αναφέρθηκε στην πιθανή κίνηση του NBA να έρθει στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της FIBA Europe, Χόρχε Γκαρμπαχόσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Marca» αναφέρθηκε στην πρόθεση του NBA να έρθει στην Ευρώπη.

Όλες οι ομάδες τις Euroleague ευχήθηκαν στον Ματίας Λεσόρ… εκτός από ΤΡΕΙΣ!

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι σίγουρος πως ο Άνταμ Σίλβερ δεν μιλάει απλά για να μιλήσει. Μίλησε για τις σκέψεις του ΝΒΑ γιατί την Ευρώπη επειδή είναι πραγματικές, επειδή πιστεύουν πως υπάρχει μια ευκαιρία στην Ευρώπη.

Το προϊόν είναι εξαιρετικό, όπως και οι ομάδες και τα brand names, όπως της Ρεάλ Μαδρίτης, του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε. Η έλλειψη σταθερότητας αποτελεί απειλή. Ό,τι δεν είναι σταθερό και βιώσιμο εξαφανίζεται.

Με τόσο μεγάλη στήριξη του κοινού, με δημόσια και ιδιωτική στήριξη, με σπουδαία παράδοση, γιατί να μην κάνουμε το προϊόν πιο ελκυστικό και κερδοφόρο; Το ΝΒΑ διέκρινε μια αδυναμία και αποφάσισε να έρθει. Δεν ξέρουμε πώς ή πότε, αλλά θα έρθει και εμείς περιμένουμε.

Είμαστε περήφανοι που είπαν πως ό,τι οργανώσουν στην Ευρώπη θα είναι σε συνεργασία με τη FIBA. Το ΝΒΑ πιστεύει στη FIBA, θεωρεί πως η φήμη της είναι στο υψηλότερο επίπεδο».

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ