Παπαγιάννης: «Ο Παναθηναϊκός είναι στο τοπ γιατί είναι ο πρωταθλητής»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας στο «Eurohoops» αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στην Μονακό αλλά κι στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης, σχολίασε την τρέχουσα κατάσταση των «πρασίνων», αλλά και τις δικές του εμπειρίες από την καριέρα του στο εξωτερικό. Σε δηλώσεις του στο Eurohoops, ο διεθνής σέντερ αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στη δική του προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα στη Μονακό.

Πως αντιδράσει ο Παναθηναϊκός στην τιμωρία-παρωδία του Κέντρικ Ναν – Η απόφαση του Επτάστερου!

Ανέφερε αναλυτικά:

«Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα στο εξωτερικό, επικεντρώνεσαι στο παρκέ. Σαν Έλληνας υπάρχει αυτή η ενέργεια που νιώθεις όλη την εβδομάδα, ειδικά στα ντέρμπι των αιωνίων. Είχα την ευλογία πέρσι να παίξω και στην Τουρκία.

Είμαι ευχαριστημένος στο Μονακό, παίζουμε καλά. Τα φαβορί είναι για τα σάιτ. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα, πρέπει να τα επιστρέψουμε στο β’ γύρο»

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Παπαγιάννης ήταν ξεκάθαρος: «Ο Παναθηναϊκός είναι στο τοπ γιατί είναι ο πρωταθλητής. Από κει και πέρα, τα φαβορί τα κάνουν οι σερί νίκες, το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έχει καλό μομέντουμ. Και πέρσι είχε σκαμπανεβάσματα ο Παναθηναϊκός και στο τέλος το βρήκε το δρόμο του. Είμαστε όλοι πάνω-κάτω στο ίδιο νούμερο στη βαθμολογία».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ