Τσαρούχα: Τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα!

Η Βάσω Τσαρούχα καθώς και οι άλλοι δύο διαιτητές της αναμέτρησης Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα, τιμωρήθηκαν από την Euroleague.
Διαιτητές Σούπερ Καπ

Για την 4η αγωνιστική της Euroleague η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι με 94-98, ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση.

Σορτς: Οι τέσσερις ομάδες που βλέπει για το Final Four!

Όμως όπως ανακοίνωσε και η ίδια η Euroleague στο ματς έγιναν 7 σημαντικά λάθη από τους διαιτητές. Μεταξύ των διαιτητών του αγώνα ήταν και η Βάσω Τσαρούχα με την διαιτητική τριάδα να συμπληρώνεται από τους Λοτερμόζερ και Ρόσι.

Η Euroleague πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τους παραπάνω διαιτητές αφήνοντάς τους εκτός ορισμών για τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής.

Μένει ωστόσο να φανεί αν αυτή η τιμωρία είναι προσωρινή ή εάν οι συγκεκριμένοι διαιτητές θα «μπουν στον πάγο» για όλη την φετινή αγωνιστική χρονιά της Euroleague.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ