Ο Λορένζο Μπράουν ανέφερε μετά την νίκη του Παναθηναϊκού:
Για το ματς: «Ένιωθα καλά. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορώ, να δώσω το 100% και να πάρουμε τη νίκη. Χαλαρώσαμε προς το τέλος. Δεν πιέζαμε στην άμυνα. Νιώθαμε πιο άνετα από ότι έπρεπε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και όχι μόνο στην αρχή».
Η πρόβλεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις ομάδες του Final Four!
Για το αν παίρνουν μαθήματα από αυτά τα ματς: «Είναι μαθήματα αυτά. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας άμεσα και όχι αργότερα».
Για τα παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ και τον Ολυμπιακό: «Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα συγκεντρωνόμαστε στη Φενέρ. Τρομερή ομάδα, με καλούς παίκτες. Προετοιμαζόμαστε για αυτό και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα».
Για την παρουσία του στην ομάδα: «Νιώθω υπέροχα. Ακόμα προσαρμόζομαι αλλά είναι μία καθημερινή διαδικασία. Δουλεύω κάθε μέρα όσο πιο σκληρά μπορώ, θέλω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα μπορώ και να φαίνομαι στην ομάδα. Είναι νέο περιβάλλον και το βλέπω μέρα με μέρα και να δίνω το 100%».
Για το αν είναι χαρούμενος που είναι εδώ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι υπέροχο μέρος, μαθαίνω την πόλη. Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Σχετικά άρθρα:
- Τέλος από τον Άρη ο Μαντζούκας – Τι συνέβη και ποια η θέση του Γιάννη Καστρίτη!
- «Αιχμές» του Αντρέα Τρινκιέρι για τον τρόπο που ο Σάσα Βεζένκοφ κερδίζει βολές στους αγώνες!
- Το σχόλιο της Δώρα Παντέλη – Τα έριξε στους παίκτες!
- ΕΠΟΣ – Γνωστός δημοσιογράφος δεν είχε πάρει χαμπάρι γιατί δεν έπαιξε ο Παπαπέτρου κόντρα στην Άλμπα!
- Νέες ειρωνείες Μπαρτζώκα για Κώστα Σλούκα και Εργκίν Αταμάν!









