Παναθηναϊκός: Οι αγκαλιές του Σλούκα με Αταμάν και «Ντόκεν»! (pic)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα Final-4 μετά την νίκη επί της Μακάμπι με τις σκηνές που ακολούθησαν με την λήξη του ματς να είναι συγκλονιστικές.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκριση στο Final-4 σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ και με τον Κώστα Σλούκα να αγκαλιάζει τον προπονητή του Εργκίν Αταμάν αλλά και τον «Ντόκεν».

Ένα με τον κόσμο ο Λεσόρ!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα Final-4 έπειτα από 12 χρόνια απουσίας αφού κέρδισε την Μακάμπι στο 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και με την λήξη επικράτησε πανικός με τον κόσμο του τριφυλλιού να μπαίνει στο γήπεδο και να πανηγυρίζει μαζί με την ομάδα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κώστας Σλούκας “πνίγηκε” στις αγκαλιές του κόσμου και των συμπαικτών του, ενώ χάρισε δυο μοναδικές στιγμές με την αγκαλιά στον Εργκίν Αταμάν αλλά και στον «Ντόκεν».

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ