Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τιμωρήθηκε διαιτητής του αγώνα

Διαιτητής από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός τιμωρήθηκε λόγω της κακής και ελλιπούς απόδοσης του στον αγώνα.
Λεσόρ ευχές εκτός από τρεις ομάδες

Ο Βασίλης Πιτσίλκας τέθηκε εκτός ορισμών της ΚΕΔ, η οποία τον τιμώρησε ουσιαστικά για την διαιτησία του στο ντέρμπι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός.

Δήλωση παραμονής από τον Κέντρικ Ναν!

Υπήρχαν πολλές διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που σήκωσαν συζήτηση και πολλά παράπονα. Έτσι, η ΚΕΔ εξετάζοντας ξανά τον αγώνα και τις φάσεις του, αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Βασίλη Πιτσίλκα. Ο Πιτσίλκας τέθηκε εκτός ορισμών, για τα επόμενα παιχνίδια σε αντίθεση με τους Τσιμπούρη, Μαγκλογιάννη που είναι κανονικά στους πίνακες για τα επόμενα παιχνίδια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sdna.gr ο λόγος της τιμωρίας που αναφερόταν στην αναφορά για τον διαιτητή ήταν «ελλιπή πειθαρχικό έλεγχο». Στην ΚΕΔ θεώρησαν ότι χάθηκε από νωρίς ο έλεγχος του αγώνα και ότι έπρεπε να επέμβει πιο αποφασιστικά και αποτελεσματικά.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ