Χριστινάκη: Θέλει να κάνει το μεγάλο «μπαμ»

Η Ελεάννα Χριστινάκη αποτελεί τον διακαή πόθο των Λολίτα Λύμουρα και Ελένη Καπογιάννη για την στελέχωση της ομάδας για την νέα σεζόν.

Η Ελεάννα Χριστινάκη αποτελεί τον επόμενο στόχο και διακαή πόθο της διοίκησης του Παναθηναϊκού ΑΟ. Όπως έχει φανεί από πολύ νωρίς στον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό η Λολίτα Λύμουρα μαζί με την Ελένη Καπογιάννη στοχεύουν στην ποιοτική ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Εξάλλου, αυτό ήταν ένα πρόβλημα που βρήκε μπροστά της πέρσι η ομάδα.

Δήλωση στήριξης από τον Ιωάννη Παπαπέτρου προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Σε αυτό το πλαίσιο έχει προκριθεί η περίπτωση της Ελεάννας Χριστινάκη. Η περίπτωση της μόνο εύκολη δεν είναι για τους «πράσινους». Η Ελληνοκύπρια αθλήτρια επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ισπανία. Σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Το τελευταίο χρόνο η Ελεάννα Χριστινάκη επέστρεψε από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε φορώντας την φανέλα της Αράνσκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε νεαρή ηλικία και λίγο πριν την ενηλικίωση της η Ελεάννα Χριστινάκη είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, την τριετία 2011-2014, προτού μεταβεί στον Αθηναϊκό, όπου κατέκτησε το Γιουροκαπ την σεζόν 2014-2015, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποσπάσει την υπογραφή της Ελληνοκύπριας φοργουορντ. Ωστόσο, αν αυτό δεν συμβεί οι «πράσινοι» έχουν ήδη μία εναλλακτική άλλης Ελληνίδας αθλήτριας από το πρωτάθλημα έτοιμη. Η Χριστίνα Θεοδώρου του ΠΑΣ Γιάννενα αποτελεί την εναλλακτική λύση.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp