Σωτηρίου: Έγινε η πρώτη επαφή, άλλη μία στο στόχαστρο

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει επαφές του Παναθηναϊκού ΑΟ με την πολύπειρη αθλήτρια Κατερίνα Σωτηρίου.

Όπως σας γράψαμε και σήμερα για το μπάσκετ γυναικών, ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει με γρήγορους ρυθμούς στην ομάδα μπάσκετ γυναικών. Η Κατερίνα Σωτηρίου σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό AO.

Τα δεδομένα και το προφίλ της Κατερίνας Σωτηρίου

Έτσι, μετά την Έμιλυ Πότερ, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα, όπως σας είχαμε γράψει, ο Παναθηναϊκός ΑΟ εστιάζει στον επόμενο μεγάλο στόχο του. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό δρόμο, ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία. Εξάλλου, οι δύο πλευρές είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεσούσης της περιόδου και είχαν βρεθεί κοντά σε οριστική συμφωνία.

Η Κατερίνα Σωτηρίου είναι 38 ετών, έχει ύψος 1,86 μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «3» και «4». Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Εσπερίδες, Αθηναϊκό, Σαραγόσα, Ομπενάσα Ναβάρα, Μπούργος, Πρωτέα Βούλας, Τορίνο, Μπατιππάλια, Ολυμπιακό και Τσεγκλέντ. Αναμένεται να δώσει βάθος στο ρόστερ του «τριφυλλιού», στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στους τίτλους την νέα σεζόν.

Η περίπτωση της Πηνελόπης Παυλοπούλου

Η δεύτερη αθλήτρια, στην οποία έχουν εστιάσει στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pickngreen.gr και αγωνιζόταν στο εξωτερικό φέτος είναι η Πηνελόπη Παυλοπούλου. Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται στην θέση της πόιντ γκαρντ. Φέτος αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα και την Άρκα Γκντίνια. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πρωτέα Βούλας, Ολυμπιακό, Σέπσι, ΠΑΟΚ.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp